top of page

EMPOWERMENT CURSUS

Haal het beste uit jezelf.

OVERTREF jezelf met

Publiekelijk spreken.    Zelfvertrouwen.     Ruimte innemen.     Persoonlijke kracht activeren.

Info

ONTWAAK jouw

superpowers

Je hebt een talent of veel kennis in jouw vakgebied en persoonlijke leven.

Om dat over te kunnen brengen is het belangrijk dat je je bewust bent van je communicatie naar de buitenwereld toe.

Met de empowerment cursus hou ik je een spiegel voor en geef ik feedback zonder waarde-oordeel. Door middel van heldere pointers die je dagelijks kunt gebruiken optimaliseer je jouw communicatie en persoonlijke kracht.

 

In 6 sessies werken wij aan jouw lichaamstaal, publiekelijk spreken, het uitstralen van zelfvertrouwen, ruimte innemen en het activeren van jouw persoonlijke kracht.

Door gebruik te maken van onder andere transactionele analyse, theater technieken en voice dialogue, maak ik je  bewust van jouw persoonlijke impact. 

Ook voor teams en bedrijven

De empowerment cursus is bij uitstek geschikt voor teams en bedrijven. Wanneer je elkaar begrijpt, groei je als team. Het is dus belangrijk om bewust te zijn van elkaars communicatie en lichaamstaal. En leer je elkaar op een constructieve manier feedback te geven. Verhoog je productiviteit, versterk je individuele kracht en daarmee je kracht als team en werk aan een gezonde, open communicatie.

Neem contact op voor meer informatie.

persoonlijke toolbox

Gedurende 6 wekelijkse sessies werken wij aan jouw persoonlijke toolbox om te zorgen dat je een houvast hebt waar je ook na de cursus nog op terug kunt vallen.

Deze toolbox bevat oefeningen die je verder kunt toepassen.

Commitment is vereist

De Empowerment cursus vereist jouw commitment en de wil om anders naar jezelf te kijken. In mijn ervaring als coach herken ik de patronen die je tegenhouden om jezelf open en sterker te presenteren.

Van deze patronen maak ik je bewust, zodat we doelgericht kunnen werken aan een sterke groei.

 

Verwacht dus geen bescheiden aanwijzingen, maar een compleet andere manier van denken, kijken en voelen. Samen geven we betekenis aan jouw aanwezigheid. Samen gaan we “uit het hoofd, terug het lijf in.” En samen ontwaken we jouw persoonlijke kracht.

Observeer    Reflecteer    verander    resultaat

ERVARINGEN

Jan%20Pieck_edited.jpg

Jan Pieck

In zes lessen bij haar Empowerment- class leert Rashida jou je verborgen talenten te ontdekken en/of blokkades te overwinnen. Het is intensief, maar Rashida creëert een veilige omgeving, waarin je kanten van jezelf (her)ontdekt. Aanrader!

Simone%20van%20Pernis_edited.jpg

Simone van Pernis

Heb met veel plezier de lessen bij Shida gevolgd. het is fijn dat je zelf je doelen mag aangeven om er vervolgens op een creatieve en interactieve manier samen met haar en de rest van groep aan te werken. De oefeningen zijn on point en Shida creëert een warme en veilige omgeving waardoor je je nooit ongemakkelijk zal voelen. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de afwisseling van een lach en een traan is me heel erg bijgebleven. Ik denk nog vaak terug aan de oefeningen die Shida me in de les heeft meegegeven zodat ik het elk moment wanneer nodig toe kan passen. Superleuke cursus, echt een aanrader!

Mounhim%20Tahtahi_edited.jpg

Mounhim Tahtahi

We hebben van Rashida een hele mooie workshop gekregen die anders was dan anders. Ons gezelschap van projectmanagers uit de IT had eerst moeite met de opdrachten, vooral ook omdat ze ervoor zorgden dat we uit onze comfortzone kwamen. Daarna viel het kwartje bij menigeen en kwam de boodschap goed binnen. De manier waarop Rashida mensen laat kijken naar onderlinge communicatie is verfrissend.

Boek jouw cursus

DE CURSUS BOEKEN

bottom of page